Tietoja tilauksesta

Tilaus määrittää sovelluksen käyttöasetukset (tilauksen vanhenemispäivämäärän ja suojattujen laitteiden määrän).

Voit tehdä tilauksen palveluntarjoajan kautta (esimerkiksi Internet-palveluntarjoajaltasi). Voit keskeyttää tai jatkaa tilaustasi, uusia sen automaattitilassa tai peruuttaa sen. Voit hallinnoida tilaustasi tililläsi sen palveluntarjoajan verkkosivustossa, joka myi sinulle tilauksen. Käytettävissä olevat tilauksenhallintavaihtoehdot voivat vaihdella riippuen palveluntarjoajasta.

Voit aktivoida tilauksen laitteessasi käyttämällä palveluntarjoajalta saamaasi aktivointikoodia. Joissain tapauksissa aktivointikoodi voidaan ladata ja ottaa käyttöön automaattisesti.

Jos toinen käyttöoikeus on jo aktiivinen, kun hankit tilauksen palveluntarjoajalta, sovellusta käytetään palveluntarjoajan tilauksella. Nykyistä käyttöoikeuttasi voidaan käyttää toisessa laitteessa, kunnes se vanhenee.

Tilaus voi olla rajoittamaton (ei vanhenemispäivää) tai rajoitettu (esim. yksi vuosi). Rajoittamattomat tilaukset uusitaan automaattisesti, jos ennakkomaksu on suoritettu palveluntarjoajalle ajallaan. Jos haluat jatkaa sovelluksen käyttöä rajoitetun tilauksen vanhennuttua, sinun itää uudistaa tilaus.

Kun käytät sovellusta tilauksella, jonka sait palveluntarjoajalta, et voi lisätä vara-aktivointikoodia pitääksesi tilauksen voimassa.

Jos et uudistanut tilausta tai jos palveluntarjoaja ei pystynyt uudistamaan tilaustasi automaattisesti sen vanhennuttua, sinulle voidaan myöntää lisäaikaa tilauksen uudistamiseen. Sovelluksen toiminnot ovat saatavilla lisäajan keston ajan. Sovellus voi siirtyä rajoitetun toiminnallisuuden tilaan, kun lisäaika päättyy. Jos palveluntarjoaja ei myönnä lisäaikaa tai rajoitetun toiminnallisuuden tilaa, sovelluksen kaikki toiminnot poistuvat käytöstä, kun tilaus vanhenee.